Motionsfabriken startade 1 september 2006 av Martin Alriksson, gymmet ligger i en fastighet som är en gammal borstfabrik.


Jag, Karin Glans tog över Motionsfabriken 2019 och utförde omfattande renoveringar med upprustning av maskiner, omläggning av golvytor och utökning med nya lokaler/ytor.

Resultatet blev att jag kunde starta ett utav Sjuhärads största och bästa gym i juni 2019.

Våra medlemmar erbjuds ljusa fina lokaler och salar med gym, en sal med konditionsmaskiner samt en rigg för funktionell träning.
I vår danssal kan man vara med på något av våra pass.
I Spinningsalen finns ett stort antal motionscyklar för små och stora grupper.

Jag gillar att engagera och entusiasmera människor och jag med mina glada instruktörer ser alltid fram emot att se er träna och önskar er välkomna till våra motionspass!

REGLER


MOTIONSFABRIKENS

säkerhets- och ordningsregler  
 
Gällande från och med 2020-01-01

Dessa säkerhets- och ordningsregler är till för att skydda och hjälpa dig och andra medlemmar hos MF samt skapa en atmosfär av trivsel och ordning som kommer alla till del som vistas i MFs träningscenter. Är du osäker på vad som gäller så fråga gärna vår personal. 
 
SÄKERHETSREGLER 1. Medlem skall följa anvisningar givna av MFs personal i syfte att undvika tillbud och skador på personer, träningsutrustning eller andra föremål samt för att bidra till en god ordning på centret.  2. Medlem skall för att undvika skador på sig själv och andra i samband med träning i träningscentret:  • Använda lämpliga träningsskor (väl knutna), samt funktionella kläder som är anpassat för träning. Träningsskor behöver dock inte bäras i samband med vissa gruppträningsklasser, såsom Yoga.  • Inte bära klocka eller smycken, såsom ringar, halsband och armband.  • Inte ha vida eller fladdriga klädesplagg som riskerar att fastna i träningsutrustning 

  3. Endast instruktörer och personliga tränare anställda av MF får instruera och träna Medlemmar i MFs lokaler.

4.Barn under 12 år får ej vistas gymmet eller i salarna då det finns en skaderisk. Om du behöver ta med ditt barn till  Motionsfabriken får ditt barn gärna vänta ute i  receptionen/Caféet  medan du tränar.

12 år och uppåt  får du vistas på gymmet ihop med målsman.


 
ORDNINGSREGLER  1. Medlem får inte använda någon form av prestationshöjande medel (dopingmedel) eller droger utöver mediciner som är föreskrivna av läkare. Medlem skall samtycka till och genomföra dopingtest i MFs lokaler som görs av MF godkänd tredje part.  2. Medlem skall låta andra tränande använda träningsutrustningen medan man vilar.  3. Medlem får inte ha ett förargelseväckande beteende på träningscentret. 4. Medlem uppmanas att begränsa användning av mobiltelefon. 5. Medlem måste visa hänsyn till andra. Bar överkropp eller kläder som kan uppfattas som stötande, är inte tillåtet på Motionsfabriken. 6. Medlem ska alltid träna i rena träningskläder och använda sko för inomhusträning. Var noggrann med renlighet och hygien. Rakning i duschen är inte tillåten. 7. Medlem uppmanas av hygeniska skäl att använda handduk på mattor, styrka – och konditionsmaskiner, samt i bastu. 8. Medlem uppmanas att torka av träningsmaskiner efter användning. 9. Medlem uppmanas att lägga tillbaks träningsredskap efter användning, som till exempel mattor, vikter mm. 10. Medlem kan nekas deltagande till gruppträning vid sen ankomst, detta till hänsyn till övriga deltagare. 11. Fotografering och filmning i våra lokaler får enbart ske med ett godkännande av center ansvarig. 12. Medlem får inte förtära alkoholhaltiga drycker i träningscentret.  13. Medlem får inte marknadsföra eller sälja egna eller annans varor eller tjänster på MFs träningscenter. 14. Talk får ej användas i våra lokaler.
 
DOPING OCH DROGER  Motionsfabriken tar tydligt avstånd från doping och droger. MFs definition på doping är användande av prestationshöjande medel, både legala och illegala, och som vidare definieras av World AntiDoping Agency. MFs antidoping policy förbjuder villkorslöst användandet av sådana prestationshöjande medel hos både medarbetare och medlemmar.  En, av MF godkänd tredje part, har rätt att i MFs träningscenter genomföra oannonserade dopingtester. 
 
VAD HÄNDER OM MAN INTE FÖLJER SÄKERHETS- OCH ORDNINGSREGLERNA  MF har rätt att stänga av Medlemmen för viss tid eller säga upp Medlemsavtalet med omedelbar verkan om Medlemmen bryter mot säkerhets- eller ordningsreglerna. 
 
 
TACK FÖR ATT DU FÖLJER VÅRA SÄKERHETS- OCH ORDNINGSREGLER
Motionsfabriken i Sexdrega  AB

Svenljungavägen 1

512 77 Sexdrega

Orgnr: 559207-0329

Kontaktperson: Karin Glans

Karin@motionsfabriken.se

0325-625053

Faktura skickas som pdf till:faktura@motionsfabriken.se